MET DUURZAME VINYLCOATING

LOODBLOKKEN

Ervaar de perfecte balans tussen vorm en functie met het prachtig ontworpen loodblok met gladde gleuven die moeiteloos op je riem schuiven. Dit loodblok biedt niet alleen een naadloze bevestiging, maar ook een strakke uitstraling, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook een waardevolle aanwinst is voor je duikuitrusting.

Ervaar de perfecte balans tussen vorm en functie

Geniet van optimaal comfort tijdens elke duik met het ergonomisch ontworpen loodblok.

Ga snel naar:

Loodblokken met vinylcoating

0.5 kg (geel)

0.5 kg (zwart)

1 kg (geel)

1 kg (zwart)

2.0 kg (geel)

2.0 kg (zwart)

3.0 kg (geel)

3.0 kg (zwart)

4.0 kg (geel)

4.0 kg (zwart)

Onze loodblokken met vinylcoating bieden verschillende voordelen:

MET DUURZAME VINYLCOATING

LOODBLOKKEN

Bescherming
De vinylcoating beschermt het loodblok tegen corrosie en beschadiging, waardoor de levensduur wordt verlengd en de kwaliteit behouden blijft.

Veiligheid
De coating vermindert het risico op krassen en scherpe randen, wat de veiligheid tijdens het hanteren en transporteren verhoogt.

Milieuvriendelijk
De vinylcoating zorgt ervoor dat er minder looddeeltjes in het water vrijkomen, wat bijdraagt aan een schonere en gezondere duikomgeving.

Comfort
De gladde textuur van de vinylcoating maakt het gemakkelijker om de loodblokken te hanteren en te dragen, zelfs tijdens lange duiken.

Al met al maken deze eigenschappen onze loodblokken met vinylcoating een uitstekende keuze voor duikers die op zoek zijn naar duurzaamheid, veiligheid en comfort.

Loading…

Reserveblokken

Reserveblok 1kg

Reserveblokken van 1 kg in het zwart en geel met een roestvrijstalen (rvs) oog bieden diverse voordelen voor duikers.

optimale controle over HET drijfvermogen

RESERVEBLOK

Gewichtsprecisie
Met een gewicht van 1 kg bieden deze reserveblokken een nauwkeurige en gedetailleerde aanpassing van het drijfvermogen. Duikers kunnen hierdoor hun drijfvermogen op een zeer precieze manier regelen.

Duurzaamheid van roestvrij staal
Het roestvrijstalen oog draagt bij aan de duurzaamheid van de reserveblokken. Roestvrij staal is bestand tegen corrosie en slijtage, wat de levensduur van de reserveblokken verlengt, zelfs in zoutwateromgevingen.

Veelzijdige bevestigingsopties
Het rvs oog biedt mogelijkheden voor verschillende bevestigingsopties, zoals het bevestigen van karabijnhaken, lijnen of andere accessoires. Hierdoor kunnen duikers de reserveblokken flexibel en veelzijdig inzetten in hun duikuitrusting.

Handig als reservegewicht

Deze reserveblokken kunnen dienen als reservegewicht dat gemakkelijk kan worden toegevoegd of verwijderd, afhankelijk van de duikomstandigheden, de gebruikte uitrusting of de persoonlijke voorkeuren van de duiker.

Kortom, reserveblokken van 1 kg in het zwart met rvs oog bieden duikers een combinatie van precisie, duurzaamheid en veelzijdigheid voor een optimale controle over hun drijfvermogen.