Hoog draagcomfort en een perfecte pasvorm

LOODGORDELS

Onze duikgordels bieden duikers een combinatie van sterkte, flexibiliteit, aanpasbaarheid en duurzaamheid, waardoor ze een ideale keuze zijn voor een comfortabele en veilige duikervaring.

Ervaar de perfecte balans tussen vorm en functie

De softloodgordel met vier of vijf vakken is ontworpen met een mooie driehoeksafwerking aan beide zijden, wat zorgt voor een hoog draagcomfort en een perfecte pasvorm rond het lichaam.

Softloodgordel

Softloodgordel 4 vaks incl. RVS gesp

Softloodgordel 5 vaks incl. RVS gesp

Een softloodgordel met vier of vijf vakken biedt vele voordelen voor duikers wanneer balans en comfort onder water belangrijk is.

Hoog draagcomfort en een perfecte pasvorm

Softloodgordel

Comfort
De softloodgordel is ontworpen met een mooie driehoeksafwerking aan beide zijden, wat zorgt voor een hoog draagcomfort en een perfecte pasvorm rond het lichaam.

Optimale gewichtsverdeling
Met vier of vijf vakken kunnen duikers hun lood gelijkmatig verdelen over de taille, wat zorgt voor een betere balans en comfort onder water.

Flexibiliteit
De mogelijkheid om meerdere vakken te gebruiken geeft duikers de flexibiliteit om hun loodgewichten aan te passen aan verschillende duikomstandigheden en persoonlijke voorkeuren.

Veelzijdigheid
Een softloodgordel met meerdere vakken kan worden gebruikt in combinatie met verschillende soorten lood, zoals softloodzakjes of loodblokken, waardoor duikers flexibiliteit hebben in hun keuze van loodgewichten en -stijlen.

Duurzaamheid
Softloodgordels met vier of vijf vakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de slijtage en belasting van regelmatig duiken, waardoor ze een duurzame en betrouwbare keuze zijn voor duikers van alle niveaus.

Met al deze voordelen is een softloodgordel met meerdere vakken een waardevolle investering voor duikers die streven naar comfort, stabiliteit en efficiëntie onder water.

Loodgordel 1.5 meter

Loodgordel 1.5 meter geel multikleur

Loodgordel 1.5 meter zwart

Loodgordel 1.5 meter zwart multikleur

Onze 1.5 meter duikgordels zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die zowel sterk als flexibel zijn.

vervaardigd van hoogwaardige materialen

Loodgordel 1.5 meter

Sterkte en flexibiliteit
Onze 1.5 meter duikgordels zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die zowel sterk als flexibel zijn. Dit maakt het eenvoudig om loodblokken op de gordel te schuiven, terwijl de gordel toch duurzaam genoeg blijft om langdurig gebruik te weerstaan, zelfs in veeleisende duikomstandigheden.

Gemakkelijke aanpassing
De flexibiliteit van onze duikgordels maakt het mogelijk om deze aan te passen aan verschillende lichaamstypen en voorkeuren van duikers. Dit zorgt voor een comfortabele en veilige pasvorm, essentieel voor een geslaagde duikervaring.

Duurzaamheid
Onze 1.5 meter duikgordels zijn ontworpen en vervaardigd met oog voor duurzaamheid. Dit betekent dat onze gordels bestand zijn tegen slijtage en langdurig gebruik, wat resulteert in een betrouwbare en langdurige investering voor duikers van alle niveaus.

Kortom, onze duikgordels bieden duikers een combinatie van sterkte, flexibiliteit, aanpasbaarheid en duurzaamheid, waardoor ze een ideale keuze zijn voor een comfortabele en veilige duikervaring.