waterdoorlatend polypropyleen

Softlood (vernikkeld)

Softlood is geschikt voor gebruik in een softloodgordel. Softlood zakjes zijn zwart en verkrijgbaar in 0,5kg tot 3kg variant. Dit om gewicht goed te kunnen verdelen. Softlood zit verpakt in stevige zakjes en zijn dubbel gestikt. Milieuvriendelijk en voorzien van een duidelijke gewichtsindicatie.

Ervaar de perfecte balans tussen vorm en functie

Met hun combinatie van vernikkeld softlood en waterdoorlatend polypropyleen, vormen softloodzakjes een onmisbaar onderdeel van de duikuitrusting, waarbij duikers profiteren van duurzaamheid, functionaliteit en milieuvriendelijkheid.

Ga snel naar:

Softlood (vernikkeld)

0.5 kg

1.0 kg

1.5 kg

2.0 kg

2.5 kg

3.0 kg

Onze softloodzakjes, vervaardigd van waterdoorlatend polypropyleen met vernikkeld loodhagel, bieden diverse voordelen.

waterdoorlatend polypropyleen

SOFTLOODZAKJES

Duurzaamheid
Polypropyleen is duurzaam en bestand tegen scheuren en slijtage, wat zorgt voor een langere levensduur van de softloodzakjes, zelfs onder ruwe duikomstandigheden.

Lichtgewicht en flexibel
Het gebruik van polypropyleen maakt de softloodzakjes lichtgewicht en flexibel, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn en comfortabel aanvoelen tijdens het duiken.

Waterdoorlatendheid
Het waterdoorlatende ontwerp van het polypropyleen zorgt ervoor dat water gemakkelijk door de softloodzakjes kan stromen, waardoor ze snel drogen en minder zwaar worden na een duik.

Milieuvriendelijk
Polypropyleen is een recyclebaar materiaal, waardoor de softloodzakjes een milieuvriendelijke keuze zijn voor duikers die bezorgd zijn over hun ecologische voetafdruk.

Met hun combinatie van vernikkeld softlood en waterdoorlatend polypropyleen, vormen softloodzakjes een onmisbaar onderdeel van de duikuitrusting, waarbij duikers profiteren van duurzaamheid, functionaliteit en milieuvriendelijkheid

Enkelsoftlood

0.5 kg

1.0 kg

De enkelband met vernikkeld softlood biedt duikers een combinatie van stabiliteit, gebruiksgemak, veiligheid en comfort, waardoor het een onmisbaar accessoire is voor een succesvolle duikervaring.

eEn onmisbaar accessoire

ENKELSOFTLOOD

Duurzaamheid
De softlood enkelband is dubbelgestikt voor extra stevigheid en betrouwbaarheid, waardoor duikers kunnen vertrouwen op de langdurige prestaties ervan, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

Veiligheid tijdens de duik
Het extra klittenband over de sluiting zorgt voor een mooie afwerking en voorkomt dat duikers de klittenband per ongeluk kunnen lossschoppen tijdens de duik, wat essentieel is voor een veilige en ononderbroken duikervaring.

Comfortabel en verstelbaar
Dankzij het sterke en soepele klittenband kan de enkelband gemakkelijk om de enkel worden gedraaid en vastgezet, waardoor duikers een comfortabele en nauwsluitende pasvorm kunnen creëren die aan hun individuele behoeften voldoet.

Met deze kenmerken biedt de enkelband met vernikkeld softlood duikers een combinatie van stabiliteit, gebruiksgemak, veiligheid en comfort, waardoor het een onmisbaar accessoire is voor een succesvolle duikervaring.

Neksoftlood

0.5 kg

Onze neksoftloodband is ontworpen met het oog op maximale veiligheid voor Apnoe-duikers.

maximale veiligheid voor Apnoe-duikers

NEKSOFTLOOD

Veiligheid
Onze neksoftloodband is ontworpen met het oog op maximale veiligheid voor Apnoe-duikers. Met een handige zijopening kunnen duikers nauwkeurig de hoeveelheid softlood in de nekband aanpassen, waardoor ze hun drijfvermogen nauwkeurig kunnen regelen en veiliger kunnen duiken.

Duurzaamheid
Duurzaamheid staat centraal in ons ontwerp. De nekband is dubbelgestikt met zeer sterke materialen, waardoor het bestand is tegen de druk van diepe duiken en langdurig gebruik. Gemaakt van hoogwaardig polyamide, biedt onze neksoftloodband een lange levensduur en blijft het zijn vorm behouden, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Comfort
Naast veiligheid en duurzaamheid staat comfort hoog in het vaandel bij onze neksoftloodband. Het soepele polyamide materiaal zorgt voor een comfortabele pasvorm rond de nek, terwijl de sterke klittenbanden zorgen voor een stevige en toch aanpasbare sluiting. Met onze neksoftloodband kunnen duikers genieten van een ongeëvenaard comfort, zelfs tijdens lange duiksessies.